Продукти

UPVC дограма


Вие инвестирате много във вашия дом. Всичко до последния детайл трябва да отговаря на вашите лични желания. Ето какво трябва да знаете преди да решите с какъв профил да са изработени новите прозорците?

 

 1. Дебелината на стената на профилаТя трябва да е достатъчно голяма, за да има профила необходимата статика т.е. да не се „усуква”. Дебелината на стените ( вътрешни и външни) на основния профил се определя от производителя. Според изискванията на европейския стандарт за изработка на профили ЕN 12608:2003 (Е) по този показател профилите се разделят на три групи- профили от клас А, от клас В и от клас С . „За клас А плътността на видимата повърхност е минимум ≥ 2,8мм , а за скритите повърхности минимум ≥ 2,5мм . За клас В тези размери са съответно ≥2,5мм и ≥2,0мм. При клас С производителят сам определя размерите на вътрешните и външните стени” . 
 2. Състав на профила Да сте сигурни, че при производството му са вложени необходимите добавки и пластификатори, които няма да позволят профила да пожълтете и „състари” след 2-3 години. Това , разбира се , няма как да знаете, но може да се ориентирате по цената, производителя и сертификатите на профила.
 3.  Брой на камерите Това е по-скоро търговски трик, с който производителите се опитват да наложат новите профили. Въпреки това броят на камерите в профила е от значение за определяне на степента на топлоизолация на прозореца, обозначавана с "U" в европейските стандарти. Колкото е по-нисък този коефициент, толкова по-добре. Колкото повече камери, толкова по-добра топлоизолация. Оптималният вариант обаче е 5 -камерният профил, който няма значителна разлика в цената от тези с по- малко камери.
 4. Металните профилиВградените стоманени усилители, които трябва да са с достъчна дебелина, за да осигурят здравината на конструкцията. Много фирми спестяват точно от този елемент , т.к. той остава скрит за клиента. Минималната дебелина на стоманения усилител трябва да е мин.1,5мм , като за всеки профил той е със специфична конфигурация, съобразена с изискванията за здравина и устойчивост на цялостното изделие.

 

В резултат на дългогодишния си опит, ние сме се доверили на нашите партнъори- производители на профили- REHAU , с които гарантираме на нашите клиенти, качеството, което заслужават.

 

Основни пазарни предимства на системите REHAU:

 • Профили клас А

 • Произвеждана само и единствено в Германия

 • Изключително дълъг живот и качествени повърхности

 • Оптимално съотношение качество - цена

 • Права и заоблена оптика

 • Светлорезистентна и силно устойчива на климатични въздействия

 • Атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност

 • Максимално лесно почистване и поддръжка

 • Богата цветова гама: почти всички цветове по RAL и стандартни имитации на дърво

 • 100% възможност за рециклиране и превъзходен екобаланс

 • Повече от 40 години е опита на немската фирма REHAU в производството на профилни системи за прозорци, фасади и врати, както и системи за ролетни щори.

 

EURO DESIGN 70

EURO DESIGN 86

EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO- входни врати

GENEO- плъзгане  повдигане


 

 


pic2 pic2 pic2 pic2 pic2


Намерете ни в Google+

Грижа за прозорците

Правилна грижа и поддръжка за запазване стойността на вашите прозорци от REHAU профили Как се извършва редовната поддръжка на профилите REHAU? Замърсяванията от прах или дъжд се отстраняват ...

още...

Знаете ли че...?

Алуминият е по-скъп от PVC. Алуминият е най-популярният избор за двойно остъкляване до средата на 1980-те, когато държи над 60% от пазара. След навлизането на PVC дограмата обаче, пазарният дял на а ...

още...

КАМПАНИЯ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

За да помогнат на българските домакинства да намалят своите разходи за отопление, Европейската комисия, Международната банка за възстановяване и развитие и Агенцията за енергийна ефективност на Репуб ...

още...

НЯКОИ ФАКТИ

Кой е измислил прозорците от PVC? За първи път идеята да се замени дървената рамка на прозореца с пластмасова е хрумнала на американците, и в никакъв случай не се е възприемала насериозно. Мислели с ...

още...