Продукти

Мрежи за насекоми

Мрежите за насекоми са елегантното решение, което позволява достъпа на свеж въздух и предотвратява влизането на насекоми през цялата година. Всички материали от които са изработени комарниците са устойчиви на атмосферните условия и слънчеви лъчи.

Ние ви предлагаме следните видове комарници.

 

Статични комарници и комарници на панти. Това е най- разпространения и евтин вариан за защита от насекоми. Те са изработени от лек алуминиев профил и мрежа. Могат да се боядисат във всеки един цвят от каталога на RAL или да се фолират.

 

Ролетни вертикални комарници. Ролетните комарници се използват при всички видове прозорци. Това е оптималният вариант за противонасекомна мрежа – удобна, надеждна, дълготрайна. Предимство при тях е,че са компактни , лесни за употреба  и заемат минимално място върху прозореца. Ролетният комарник може да се монтира към всички видове дограма - дървена, алуминиева, пластмасова. Възможен е монтаж както на прозорци,така и на балконски врати.

 

 

 

→ Комарници плисе или wave. Това е най- новата и модерна технология за хоризонтални комарници.Изключителни лесно отваряне и затваряне, без да е нужна сила. Това улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън. В зимните месеци от годината комарната мрежа може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й и я предпазва от стареене и от резките пориви на вятъра.


pic2 pic2 pic2 pic2 pic2


Намерете ни в Google+

Знаете ли че...?

Алуминият е по-скъп от PVC. Алуминият е най-популярният избор за двойно остъкляване до средата на 1980-те, когато държи над 60% от пазара. След навлизането на PVC дограмата обаче, пазарният дял на а ...

още...