Продукти

Обкови и Аксесоари

За да бъде един прозорец завършен, според индивидуалните изисквания на всеки клиент, взависимост от интериора и екстериора на неговия дом, фирма „ГРАФ”ЕООД предлага разнообразие от аксесоари и завършващи елементи.

 

PVC подпрозоречни дъски- поставят се от вътрешната страна на прозореца. Могат да бъдат бели или фолирани. За завършване в краищата се използват капачки в подходящ цвят. PVC первазите са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.

 → Алуминиеви дъски- поставят се от външната страна на прозореца. Могат да бъдат бели, фолирани или боядисани. Козирка в горната част на прозореца или балкона може да се постави  само преди монтажа на прозореца.Впоследствие тя може да се монтира от алпинисти.

Обкови- това са механизмите, които са най експлоатирани в цялия прозорец и с които не трябва да се прави компромис. Знаейки това , при производството на дограми ние използваме само доказани на пазара немски обкови SIEGENIA, ROTO и G-U. Освен обикновеното и двуплоскостното отваряне ние Ви предлагаме и не така масово използвани, но много функционални типове отваряния като Хармоника, Хебе-шибе, Фолксваген.

Хармониката позволява изпълнението на врати и прозорци с голяма проходна площ при отворено положение с леко и безшумно движение на крилата.link

Хебе- шибе е специална система, както и съответен обков за нея, която предизвиква огромен интерес напоследък. Най-важното предимство е, че тя позволява да се изработват много по-големи по размер плъзгащи се прозорци.link

Фолксваген-отваряне чрез придърпване и приплъзване по релса, комфортно и леко придвижване на крилата, с перфектно уплътнение чрез гума.

 

Оберлихти или вентуси- обков за дистанционно отваряне на еднокрилни и многокрилни прозорци на долна хоризонтална ос:

  • Елегантен дизайн посредством алуминиеви декоративни профили

  • Задействане чрез двупозиционна дръжка, електрозадвижване с локално или групово действие

  • Механизъм за правоъгълни, сводести или трапецовидни прозорци

  

  - Автомати за прозорци- Едно иновативно решение на модерната технология за електрическо задвижване  на големи прозорци, куполи и големи тавански прозорци, Това са високите технологии в отварянето, като е възможно отваряне дистанцоинно.

 - Автомати за врати- горни и подови. Те са предназначени за вхони врати на административни сгради, кина, театри, магазини.
 

 


pic2 pic2 pic2 pic2 pic2


Намерете ни в Google+

Знаете ли че...?

Алуминият е по-скъп от PVC. Алуминият е най-популярният избор за двойно остъкляване до средата на 1980-те, когато държи над 60% от пазара. След навлизането на PVC дограмата обаче, пазарният дял на а ...

още...