Продукти

Стъклени врати и витрини

За изготвянето на стъклените врати се използва закалено стъкло с дебелина от 8 до 19 мм и различно оцветяване според избора на клиента.

Технологията на производство на закаленото стъкло позволява неколкократно да се увеличи неговата стабилност, затова закаленото стъкло още го наричат «безопасно» стъкло, аналогично на триплекса. При евентуално счупване то се разпада на много малки частички.

Стъклените врати могат да бъдат с различен тип на отваряне:

  • летящи врати, отварящи се и навън, и навътре;

  • врати, отварящи се в една посока;

  • автоматично задвижвани врати;

В зависимост от типа на отваряне габаритните размери на стъклените врати в комплект с различни механизми, позволяват изготвянето на изцялостъклени конструкции с ширина до 1400 мм и с тежина на стъклената част до 120 кг.

Благодарение на високата устойчивост на закаленото стъкло и огромното разнообразие от видове механизми за такива врати, стъклените врати намират все по-голямо приложение освен при реализация на остъкляване на магазини и обществени сгради, а в последно време и при реализация на вътрешни интериорни врати.

Стъклените врати дават възможността за полет на фантазията при реализация на всеки интериор.

Различните видове обков, които предлагат много фирми , вносители на обков – DORMA, GEZE, допълнително улесняват производителя и ни дават възможност да предложим на нашите клиенти най-доброто решение за дома или офиса.


pic2 pic2 pic2 pic2 pic2


Намерете ни в Google+

Знаете ли че...?

Алуминият е по-скъп от PVC. Алуминият е най-популярният избор за двойно остъкляване до средата на 1980-те, когато държи над 60% от пазара. След навлизането на PVC дограмата обаче, пазарният дял на а ...

още...