Продукти

UPVC дограма


Вие инвестирате много във вашия дом. Всичко до последния детайл трябва да отговаря на вашите лични желания. Ето какво трябва да знаете преди да решите с какъв профил да са изработени новите прозорците?

 

 1. Дебелината на стената на профилаТя трябва да е достатъчно голяма, за да има профила необходимата статика т.е. да не се „усуква”. Дебелината на стените ( вътрешни и външни) на основния профил се определя от производителя. Според изискванията на европейския стандарт за изработка на профили ЕN 12608:2003 (Е) по този показател профилите се разделят на три групи- профили от клас А, от клас В и от клас С . „За клас А плътността на видимата повърхност е минимум ≥ 2,8мм , а за скритите повърхности минимум ≥ 2,5мм . За клас В тези размери са съответно ≥2,5мм и ≥2,0мм. При клас С производителят сам определя размерите на вътрешните и външните стени” . 
 2. Състав на профила Да сте сигурни, че при производството му са вложени необходимите добавки и пластификатори, които няма да позволят профила да пожълтете и „състари” след 2-3 години. Това , разбира се , няма как да знаете, но може да се ориентирате по цената, производителя и сертификатите на профила.
 3.  Брой на камерите Това е по-скоро търговски трик, с който производителите се опитват да наложат новите профили. Въпреки това броят на камерите в профила е от значение за определяне на степента на топлоизолация на прозореца, обозначавана с "U" в европейските стандарти. Колкото е по-нисък този коефициент, толкова по-добре. Колкото повече камери, толкова по-добра топлоизолация. Оптималният вариант обаче е 5 -камерният профил, който няма значителна разлика в цената от тези с по- малко камери.
 4. Металните профилиВградените стоманени усилители, които трябва да са с достъчна дебелина, за да осигурят здравината на конструкцията. Много фирми спестяват точно от този елемент , т.к. той остава скрит за клиента. Минималната дебелина на стоманения усилител трябва да е мин.1,5мм , като за всеки профил той е със специфична конфигурация, съобразена с изискванията за здравина и устойчивост на цялостното изделие.

 

В резултат на дългогодишния си опит, ние сме се доверили на нашите партнъори- производители на профили- REHAU , с които гарантираме на нашите клиенти, качеството, което заслужават.

 

Основни пазарни предимства на системите REHAU:

 • Профили клас А

 • Произвеждана само и единствено в Германия

 • Изключително дълъг живот и качествени повърхности

 • Оптимално съотношение качество - цена

 • Права и заоблена оптика

 • Светлорезистентна и силно устойчива на климатични въздействия

 • Атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност

 • Максимално лесно почистване и поддръжка

 • Богата цветова гама: почти всички цветове по RAL и стандартни имитации на дърво

 • 100% възможност за рециклиране и превъзходен екобаланс

 • Повече от 40 години е опита на немската фирма REHAU в производството на профилни системи за прозорци, фасади и врати, както и системи за ролетни щори.

 

EURO DESIGN 70

EURO DESIGN 86

EURO DESIGN 86 PLUS

GENEO- входни врати

GENEO- плъзгане  повдигане


 

 


pic2 pic2 pic2 pic2 pic2


Намерете ни в Google+

Знаете ли че...?

Алуминият е по-скъп от PVC. Алуминият е най-популярният избор за двойно остъкляване до средата на 1980-те, когато държи над 60% от пазара. След навлизането на PVC дограмата обаче, пазарният дял на а ...

още...